Συχνές Ερωτήσεις

 • Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα για μένα?

  Εάν είστε ένας υγιής ενήλικας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα προϊόντα μας. Εάν όμως είστε άνδρας πελάτης, δεν θα σας συμβούλευα να πάρετε το MAMA. Μπορείτε να το αγοράσετε για το κορίτσι σας. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα προϊόντα μας και αποφασίστε ποια θα είναι τα πιο κατάλληλα με βάση τον τρέχοντα ή επιθυμητό τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας

 • Είναι τα προϊόντα κατάλληλα για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες?

  Το Vital Concept δεν κάνει συστάσεις σχετικά με τη χρήση προϊόντων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της νοσηλείας. Τα προϊόντα μας είναι αβλαβή, ωστόσο, συμβουλεύουμε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες να συμβουλεύονται γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής

 • Πρέπει πρωτα να ελέγξω με τον γιατρό μου πριν πάρω ένα συμπλήρωμα διατροφής?

  Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή έχετε μια χρόνια πάθηση, όπως Διαβήτης, ή Υπέρταση ή Καρδιακές Παθήσεις, πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε συμπληρώμα διατροφής.

 • Όλα όσα είναι στη κάψουλα, είναι αυτά που αναγράφονται και στην ετικέτα?

  Κάθε συστατικό των προϊόντων της Vital Concept έχει επιλεγεί προσεκτικά και αναφέρεται για τις δικές σας πληροφορίες και ασφάλεια. Όλα τα στοιχεία διατροφής και τα ενεργά συστατικά παρατίθενται για κάθε προϊόν ξεχωριστά, τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην ετικέτα των φιαλών.

 • Είναι τα συμπληρώματα κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans?

  Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι vegan και χορτοφαγικά. Ωστόσο, αν θέλετε να είστε βέβαιοι, παρακαλώ, ελέγξτε για την ένδειξη 'Vegan-Friendly' στη σελίδα του προϊόντος.

 • Μπορώ να πάρω τα συμπληρώματα σας με το φάρμακό μου?

  Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα εάν παρακολουθείτε για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας ή εάν λαμβάνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Ο φαρμακοποιός σας είναι επίσης μια καλή πηγή πληροφοριών. Οι πληροφορίες της ετικέτας μας για κάθε προϊόν μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του προϊόντος αυτού του ιστότοπου. Εκτυπώστε τα και μοιραστείτε τα με τον γιατρό σας.

 • Πού παρασκευάζονται τα προϊόντα σας?

  Η Vital Concept παράγει όλα τα προϊόντα της σε εργοστάσιο παραγωγής πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Γερμανία, όπου με αυστηρή ακρίβεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, οι επιστήμονες καταρτίζουν τις θρεπτικές ουσίες που πιστεύουμε ότι χρειάζεστε για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σε BHI - Biohealth International GmbH, Γερμανία, σχεδιασμένα και αναπτυγμένα από την VitalConcept Ltd.

 • Μπορώ να πάρω κατά λάθος πάρα πολλά θρεπτικά συστατικά?

  Τα επίπεδα θρεπτικών συστατικών είναι μια πολύ προσωπική επιλογή. Παρόλο που τα προϊόντα μας είναι χωρίς πρόσθετα και ασφαλή να λαμβάνονται καθημερινά, μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν τα επίπεδα ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα "υπερβολικής δόσης" ή τοξικότητας των συστατικών εάν τα συνδυάσετε, αρκεί να παραμείνετε εντός της προτεινόμενης χρήσης για κάθε προϊόν.

 • Τα προϊόντα σας περιέχουν πρόσθετα?

  Τα προϊόντα της VITAL CONCEPT περιέχουν μόνο Φυσικά Θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε και κανένα πρόσθετο οποιουδήποτε είδους. Κάθε φόρμουλα είναι μεταβολικά και ισορροπημένο με το ρΗ για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα και για την πρόληψη της δυσφορίας στο στομάχι, ακόμη και σε ευαίσθητα άτομα.

Compare products